Pure

В партер зоната на новопостроената Сграда 1 се намира ресторант на самообслужване Pure Grand Bistro. Той се състои от вътрешна зона с два касови подхода, уютно полуниво и външна градина. Храната, която се сервира тук е здравословна и качествена.

На горното ниво над него се намира Pure Restaurant. Той е висок клас a-la-carte ресторант, в който се сервират гурме  ястия и висок клас напитки.

 

В партера на Сграда 15 се намира ресторант “Pure” – a la carte ресторант с преобладаващо италианско меню.

Ресторантът се помещава в луксозен салон с много добро обзавеждане и модерно оборудвана кухня. 

Към ресторанта е построена прилежаща градина, която в зависимост от сезона е или покрита и отоплена, или открита и охладена от малък фонтан, който се спуска по единствената стъклена стена.

Тази градина е и единственото място за хранене в комплекса, в която съгласно най-новите регулации е възможно да се пуши.Достъпът до ресторант “Pure” с лек автомобил е най-удобен през входове „А” и „В”, а за товарни автомобили – през вход „В”.

Сграда 15 на Търговски Център Европа спечели престижния приз „Сграда на годината” за 2011 в категория „многофункционални сгради и комплекси”.

Сграда 15 е първата в България сертифицирана по световно признатия британски стандарт за устойчиви и зелени сгради BREEAM.